Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 

Κωνσταντάκης Εμμανουήλ 

Κατασκευές Αλουμινίου - Σιδήρου | Ηράκλειο Κρήτη


 

Η εταιρία «Κωνσταντάκης Εμμανουήλ» ιδρύθηκε από το Μάνο Κωνσταντάκη το 2008 και έχει την έδρα της στις Κάτω Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης. Ο ίδιος είχε αποκτήσει, πριν ακόμα την ίδρυση της εταιρείας, μεγάλη εμπειρία στις κατασκευές με χρήση αλουμινίου και σιδήρου. Εξειδικεύεται σε πρωτότυπες και ιδιαίτερες κατασκευές, αντιμετωπίζοντας αυτές σαν πρόκληση. Όλες οι εργασίες που έχουν εκπονηθεί χαρακτηρίζονται από άριστη τεχνογνωσία, ποιότητα και μεράκι.
 

Η  εταιρία εξειδικεύεται:
// στην τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου και PVC (ανοιγόμενα, συρόμενα, σήτες, ρολά), θωρακισμένων πορτών και πορτών γκαράζ πολλών κατασκευαστριών εταιρειών, προτείνοντάς σας πάντα αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
// στην κατασκευή και τοποθέτηση εξωτερικών πορτών και κάγκελων με γνώμονα την άψογη αισθητική και απαράμιλλη λειτουργικότητα.
// στέγαστρα αίθριων χώρων και πέργκολες  πρωτότυπων και ανθεκτικών κατασκευών 
// μεταλλικά κτήρια μικρής κλίμακας
// υποστυλώσεις υφιστάμενων κτηρίων σύμφωνα με τη μελάτη στατικότητας του μηχανικού σας
// περιφράξεις οικοπέδων, αγροτεμαχίων, προαύλιων χώρων, γηπέδων
// κατασκευές, επισκευές, βελτιώσεις αγροτικών μηχανημάτων και παρελκόμενων
// διακοσμητικές κατασκευές σιδήρου και ειδικές κατασκευές μεταλλικών επίπλων


 


Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας οφείλεται στην κορυφαία ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί, στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες  που προσφέρει, στην άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών, στην κατανόηση των αναγκών τους, στο άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, την τεχνογνωσία και το μεράκι.
Η εταιρεία «Κωνσταντάκης Εμμανουήλ» σας προσκαλεί να την γνωρίσετε από κοντά και είναι βέβαιο πως θα μείνετε εντυπωσιασμένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της!

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και συμβουλή σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.